Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

TMA 360 graden feedback

Een dialoog over gedrag en vaardigheden

TMA 360 graden feedback is een eenvoudig te gebruiken 360 graden feedback instrument om sterke en minder sterke competenties in beeld te brengen. Door het verschil tussen het zelfbeeld en het beeld van anderen op competenties kunt u een duidelijke analyse maken van de ontwikkelpunten van uzelf of uw kandidaat.

TMA 360 graden feedback wordt ingezet als praktisch startpunt voor een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Mensen vragen online feedback op belangrijke competenties aan bijvoorbeeld collega’ en leidinggevende. Vanuit de verkregen feedback gaan mensen aan de slag met ontwikkelpunten en verbinden daar acties aan. 360 graden feedback leidt zo tot concrete ontwikkelresultaten. 360 graden feedback kan worden ingezet voor functioneringsgesprekken, training en opleiding, management development en loopbaanbegeleiding.

Heeft u interesse in de 360 graden Feedback? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het coachingstraject bij P4W heeft mij belangrijke resultaten opgeleverd. Ik ben zelfverzekerder geworden omdat ik mezelf meer bewust ben van mijn kwaliteiten en hierop durf te vertrouwen. Ook zijn mij methodieken/tools aangereikt op het gebied van zelfontwikkeling en communicatie waardoor ik nu weet hoe te handelen."

L.D./ Leidinggevende/Utrecht
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.