Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Hoe mooi zou het zijn als je niet elke keer weer irritaties hebt maar gewoon in een goede harmonie kon samenwerken. Of als je eindelijk zou snappen hoe het politieke laveren in zijn werk gaat, zodat jij het doorziet, je voordeel ermee kan doen maar toch jezelf kunt blijven. Wat zou het heerlijk zijn als je door het aangeven van je grenzen niet de rotklusjes maar juist de uitdagende klussen kreeg toebedeeld. Sterk staan op je werk, zodat je kan floreren. Wie wil dat nou niet?

In dit Persoonlijk Leiderschap programma coach ik jou op het gebied van persoonlijk leiderschap. Je neemt de teugels in handen en gaat als het ware jezelf managen. Het patroon waar je elke keer weer in belandt, los van werkgever of functie, en waar je mee wil afrekenen wordt inzichtelijk voor je. Je gaat aan de slag om deze valkuil te keren, zodat je als een verbeterde versie van jezelf weer lekker kan werken.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in jouw talenten en valkuilen
  • Werken zonder valkuilgedrag
  • Leren om sterker in je schoenen te staan

Opbouw van het Persoonlijk leiderschap coaching

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de vragen, wensen en doelen die je hebt met betrekking tot het studie- en beroepskeuze traject.

  • Je ontvangt een aantal coaching sessies van 90 minuten. Dit kunnen 4 tot 8 gesprekken zijn, afhankelijk van de vraag en noodzaak. Plus aanvullende tele-coaching en e-coaching waar nodig.
  • Dit coaching programma is vooral maatwerk, dus afgestemd op jouw behoeftes. Om er achter te komen waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen, waar je dus coaching op nodig hebt, ga je feedback vragen aan jouw omgeving via de 360 graden feedback methode. Dit vergelijken we met het beeld dat je van jezelf hebt. Met deze informatie maken we samen een coaching plan.
  • Je leert om de situaties te herkennen waarin je minder effectief bent. Ook leer je om los te komen uit je oude patroon. En hoe je anders en krachtiger kan reageren. We zullen vooral veel praktijkervaringen ter hand nemen en diverse methodieken uitproberen die bij jou passen. Verder oefenen we met ander gedrag in een voor jou veilige omgeving.
  • Uiteindelijk ga je met meer kennis over jezelf en met kracht en zelfvertrouwen verder aan de slag. Je weet nu hoe je jezelf kan managen zodat je binnen je werk gesterkt bent middels kennis en tools.
  • Na een maand neem ik contact met je op om te horen hoe het je vergaat.
Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het coachingstraject bij P4W heeft mij belangrijke resultaten opgeleverd. Ik ben zelfverzekerder geworden omdat ik mezelf meer bewust ben van mijn kwaliteiten en hierop durf te vertrouwen. Ook zijn mij methodieken/tools aangereikt op het gebied van zelfontwikkeling en communicatie waardoor ik nu weet hoe te handelen."

L.D./ Leidinggevende/Utrecht
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.