Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

TMA Team Analyse

Mensen hebben allemaal kwaliteiten, maar hoe maak ik er een team van?

TMA meet en maakt inzichtelijk wat een team motiveert. De team analyse van TMA biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu.

In moderne organisaties is het belangrijk dat teams goed samenwerken. Het werk van een team moet goed verdeeld worden zodat ieder teamlid het meest effectief wordt ingezet. Via de teamanalyse krijgt u direct inzicht in de gedragsvoorkeuren en talenten van het team. U ziet voor welke competenties teamleden aanleg hebben en hoe het werk het beste verdeeld kan worden. TMA geeft daarnaast ook uitgebreide adviezen over de aansturing van teams en geeft inzicht in het potentieel van een team.

Team samenstellen met TMA

  • Inzicht in je team: wat is typerend voor mijn team?
  • Welke nieuwe mensen heb ik nodig als aanvulling?
  • Komt iedereen met zijn eigen talenten tot zijn recht in het team en worden die ingezet?
  • Zijn er talenten die het team mist om tot resultaten te komen?
  • Wat zijn de overeenkomsten die belangrijk zijn voor het uitoefenen van de functie?
  • Invullen van diverse vraagstukken zoals het verbeteren van de samenwerking, het behalen van doelstellingen of het leren  kennen van je teamleden

 Zowel op teamniveau als individueel niveau krijg je inzicht. Welk teamlid heeft specifiek talent voor wat? En hoe relateert dit zich tot het team? Worden de mensen in het team ook ingezet op hun talent?

De rapportage wordt voorzien van een beschrijving van je team en een passend advies.  De teamrapportage is de basis om op een talentgerichte manier met het team in gesprek te komen.

Heeft u interesse in de TMA Teamanalyse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het coachingstraject bij P4W heeft mij belangrijke resultaten opgeleverd. Ik ben zelfverzekerder geworden omdat ik mezelf meer bewust ben van mijn kwaliteiten en hierop durf te vertrouwen. Ook zijn mij methodieken/tools aangereikt op het gebied van zelfontwikkeling en communicatie waardoor ik nu weet hoe te handelen."

L.D./ Leidinggevende/Utrecht
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.