Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

TMA Beroepsinteresse Analyse (BAIA)

De professionele hulp bij het geven van carrière advies!

De TMA Beroepsinteresse Analyse helpt bij het kiezen van een ander beroep. Samen met de Talentenanalyse krijgt u snel duidelijk waar uw talenten en interesses liggen. 

De TMA Beroepsinteresse Analyse(BAIA)  wordt op 2 niveau's aangeboden:
TMA BAIA Midden (12 jaar basisonderwijs tot en met MBO);
TMA BAIA Hoog/Universitair niveau. (14 jaar, HAVO tot en met Universitair niveau).

TMA Beroepsinteresse Analyse (Midden)

De Middelbare Beroepssectoren Interesse Analyse er voor mensen vanaf 12 jaar met een niveau vanaf basisonderwijs niveau tot en met afgerond Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO). De test geeft aan in welke sectoren iemand geïnteresseerd is en zijn voorkeur heeft. De analyse gaat voornamelijk uit van de matchingsbenadering waarbij bij kandidaten de interesse voor bepaalde beroepssectoren achterhaald wordt.

In de rapportage worden bij de beroepssectoren voorbeelden gegeven van zowel concrete beroepen als opleidingen die daarbij horen. Deze suggesties zijn niet uitputtend bedoeld maar staan er om kandidaten op een spoor te zetten zodat ze zelf meer informatie kunnen gaan zoeken over de betreffende beroepen en opleidingen en/of in gesprek kunnen gaan met hun reïntegratie-, opleidings- en/of loopbaan-adviseur.

Voorbeeldrapportage:
https://www.tma.nl/wp-content/uploads/2017/12/JOB_INTEREST_REPORT_MIDDLE_SARA_BERGER.pdf

TMA Beroepsinteresse Analyse (Hoog)

De Beroepsinteresse Analyse heeft tot doel het in kaart brengen van je voorkeuren voor bepaalde beroepssectoren en activiteiten. Het is bedoeld voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar met een opleidingsniveau HAVO tot en met Universitair niveau.

De antwoorden gegeven op de stellingen meten de voorkeur voor bepaalde sectoren en activiteiten. Hiermee krijgt de kandidaat een beter zelfinzicht en input om verder na te denken over de richting van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Deze rapportage geeft naast inzicht in de interesse voor de beroepssectoren en activiteiten ook beroepssuggesties. Deze zijn bedoeld om ideeën op te doen en een denkrichting te geven.

De TMA Beroepsinteresse Analyse kan in de navolgende trajecten worden ingezet: 
Studie- en beroepskeuze
loopbaancoachingstraject
werk naar werk traject

Naast de Beroepsinteresse Analyse kan P4W ook het professionele beroepskeuzeonderzoek Icares Professional aanbieden.

Heeft u interesse in de TMA Beroepsinteresse Analyse Midden of Hoog/Universitair niveau? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het coachingstraject bij P4W heeft mij belangrijke resultaten opgeleverd. Ik ben zelfverzekerder geworden omdat ik mezelf meer bewust ben van mijn kwaliteiten en hierop durf te vertrouwen. Ook zijn mij methodieken/tools aangereikt op het gebied van zelfontwikkeling en communicatie waardoor ik nu weet hoe te handelen."

L.D./ Leidinggevende/Utrecht
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.