Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

Uitleg Talenten Motivatie Assessment (TMA)

Uitleg Talenten Motivatie Assessment  (TMA)

De TMA is een persoonlijkheidsanalyse om talenten, drijfveren en motivatie in kaart te brengen en wordt ingezet als hulpmiddel voor een duideljk zelfbeeld. De TMA is een gevalideeerde (NIP erkende) test danwel assessment.

Praktijk4Welzijn (P4W) biedt de Talenten Motivatie Assessment (TMA) aan, waarmee capaciteiten en drijfveren gestructureerd in kaart worden gebracht. Deze test wordt online aangeboden en vereist ongeveer anderhalf á twee uur werk. P4W heeft met deze psychologische blauwdruk gekozen voor een objectieve en ontwikkelingsgerichte methode die meer inzicht geeft in functioneren en toekomstige mogelijkheden middels een uitgebreid rapportage met o.a. een competentiekaart, ontwikkelingsadviezen en een kwaliteiten en valkuilen overzicht.
De TMA vormt in principe onderdeel van alle begeleidings- e/o coachingstrajecten. De analyse geeft inzicht in 22 talenten en drijfveren, o.a. sociabiliteit, ambitie, besluitvaardigheid, dominantie, leidinggeven en inlevingsvermogen.

De TMA kan online gemaakt worden vanaf elke computer met een internetverbinding. Na het maken van de test ontvangt de cliënt zelf de rapportage ter voorbereiding van het gesprek met een TMA-gecertificeerde coach. De analyse komt daarin uitgebreid aan de orde: wat is wel en wat is niet herkenbaar is hierbij een belangrijke vraag. De score per talent en motivatie wordt besproken en wat met name interessant is, zijn de onderlinge verbanden tussen de talenten en drijfveren. Er worden concrete handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met het verworven inzicht.

De TMA is een product van Ehrm-Vision, die dit product 15 jaar geleden op de markt heeft gebracht. De TMA en de ontwikkelaars blijven zich cyclisch verbeteren en innoveren. De test is tot tevredenheid van vele deelnemers en opdrachtgevers ingezet bij diverse trajecten en situaties. Deelnemers ervaren de resultaten in het uitgebreide rapport als herkenbaar en behulpzaam bij het verkrijgen van meer zelfkennis. Het gesprek met de coach biedt extra aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling.

Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het is een inzichtelijk traject met waardevolle gesprekken en nuttige, concrete opdrachten. Anastasia stelt verdiepende vragen, luistert goed en stuurt het traject bij waar dat nodig is. Ik heb haar hulp als ontzettend nuttig ervaren."

E.vd H/Secretaresse/Zeist
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.