Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

Profiel Anastasia de Gast

Profiel Anastasia de Gast

Anastasia de Gast, MAO/CMC
Master Arbeid en Organisatie/Change Management Consultant
Specialisatie: Loopbaanbegeleiding, Werkbeleving, Organisatieadviezen
Certificeringen: geregistreerd loopbaan- en Levenscoach, Burnout & Stress, TMA Assessment

Werkervaring
Meer dan 25 jaar werkervaring binnen de maatschappelijke dienstverlening in diverse functies waaronder arbeidsdeskundige, studie- en loopbaanbegeleider en arbeid en organisatiedeskundige. Een professionele kijk op welzijn, ziekte versus inzetbaarheid van arbeid, psycho sociale arbeidsbelasting, zicht op de organisatie en haar processen, werkbeleving, organisatie- en cultuur-verandering, change management, communicatieprocessen en advisering. Meer dan tien jaar ervaring als leidinggevende van een studie- en loopbaancentrum.

Binnen al mijn functies en opleidingen stond de mens binnen de werkorganisatie en zijn/haar welbevinden centraal. Omdat ik vanuit een onafhankelijke positie mensen in hun loopbaan wilde begeleiden ben ik in 2014 Praktijk4Welzijn begonnen. Als aanvulling op vakinhoudelijke kennis en de laatste methodieken heb ik de opleiding tot Geregistreerd Loopbaan- en Levenscoach gevolgd. Tevens ben ik gecertificeerd en geaccrediteerd om diverse assesments af te nemen op het gebied van Talent Management, Studie- en Beroepskeuze, Capaciteiten en Team-analyses..

Missie
Als persoon ben ik betrokken, bevlogen en integer.  Ik ben ervan overtuigd dat indien mensen bewust zijn van hun talenten en deze ook kunnen inzetten dit automatisch  zal leiden tot een prettiger welbevinden waarbij ze het beste uit zichzelf halen. Het verder ontwikkelen van de aanwezige en potentiele talenten is een investering in groei en duurzaamheid voor zichzelf en voor de organisatie.

Beroepscode
Ik hecht aan vertrouwelijkheid en werk volgens de beroepscode van het NOLOC en  NOBCO. Verder ben ik betreffende Intercollegiaal Consult aangesloten bij het Expertise Centrum Arbeid en Gezondheid van Defensie.

Praktijklocatie
De gesprekken vinden plaats binnen Praktijk4Welzijn te Achterveld. Op verzoek kan er ook op een andere locatie of bij de werkgever worden afgesproken.

Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het is een inzichtelijk traject met waardevolle gesprekken en nuttige, concrete opdrachten. Anastasia stelt verdiepende vragen, luistert goed en stuurt het traject bij waar dat nodig is. Ik heb haar hulp als ontzettend nuttig ervaren."

E.vd H/Secretaresse/Zeist
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.