Praktijk 4 Welzijn
Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Menu
Praktijk 4 Welzijn
Praktijk 4 Welzijn

Talent Ontwikkeling

Talent Ontwikkeling

Ieder mens heeft van nature aangelegde talenten. Helaas komt dit niet bij iedereen tot volledige bloei. De uitdaging ligt in het gegeven om een werkomgeving  met bijpassende cultuur te vinden die past bij jouw talent maar ook bij jou als persoon.

Het ontwikkelen en inzetten van je talent(en) heeft niet alleen te maken met de kwaliteiten die je in huis hebt. Wat vooral doorslaggevend is, is hetgeen je echt graag wilt, ook wel je drijfveren genoemd! Persoonlijke ambitie en drijfveren zijn bepalend voor het doel wat je wilt bereiken. Zich voordoende kansen spelen mee en het gegeven of je volledig kunt laten zien. Het mooiste wat je kunt bieden is immers jezelf!

Binnen het Talent Ontwikkeling Traject coach/begeleid ik jou om inzichten te krijgen in jezelf en je omgeving om jouw ambitie tot volle bloei te brengen. Je mag zijn wie je het allerliefste wil zijn. Zo kun je vol energie en met zelfvertrouwen aan de slag en is de kans het grootst om succesvol te zijn.

Wat levert het je op?
Hernieuwde energie!
Een positieve blik op jezelf.
Toenemend zelfvertrouwen.
Het geeft inzicht in jezelf en je omgeving.
Je wordt in beweging gebracht om jouw ambities te verwezenlijken.

Opbouw van het Talent Ontwikkeling Traject

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de vragen, wensen en doelen die je hebt. We bekijkende keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt in je werk en in je leven. Die zeggen namelijk veel over wat voor jou belangrijk is maar ook over de mogelijk ingesleten patronen vanuit het verleden.

  • In het Talent Ontwikkeling Traject besteden we aandacht aan ‘’wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’’. Hierbij ligt  de nadruk op wat je echt graag wil, waar ligt je energie en waar wordt je nu echt blij van? Wat zijn jouw waarden? Waar wordt je nu echt blij van, waar loop je warm van, waar doe je het nu eigenlijk allemaal voor? Met behulp van allerlei opdrachten, vragen en online tests ga je aan de slag.
  • Ook word je uitgedaagd om de belemmeringen aan te pakken die in de weg staan om te zijn wie je wil zijn. Voor veel mensen ligt hier de valkuil om te kunnen bloeien en groeien.
  • Een mogelijke vervolgstap is om jouw blik meer naar buiten te richten naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je gaat aan de slag met het benoemen hoe jouw ideale functie eruit ziet en wat jouw persoonlijke toegevoegde waarde daarin is.
  • Verder krijg je tools om met dit inzicht ook praktisch aan de slag te gaan. Je gaat  actief stappen zetten door gesprekken te voeren met mensen die in dat betreffende werkveld werken wat jij zou willen doen en om hulpbronnen in te schakelen bij de richting die je op wilt.
  • Je sluit het traject af met een actieplan zodat je actief aan de slag kunt.

Hieronder zie je de opbouw van het Talent ontwikkeling traject visueel weergegeven:

Kies jouw intensiteit

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kan je contact met me opnemen voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarin kunnen we samen bekijken wat ik voor je kan doen. Aan de hand van jouw leerdoel bepalen wij de intensiteit van het traject. Je kan kiezen uit:

Talent check       2 - 3  coaching sessies van 1,5 uur

Kort & krachtig:   4 - 5  coaching sessies van 1,5 uur

Diepgaand:         6 - 8 coaching sessies van 1,5 uur

Praktijk 4 Welzijn Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@praktijk4welzijn.nl
Testimonials "Het is een inzichtelijk traject met waardevolle gesprekken en nuttige, concrete opdrachten. Anastasia stelt verdiepende vragen, luistert goed en stuurt het traject bij waar dat nodig is. Ik heb haar hulp als ontzettend nuttig ervaren."

E.vd H/Secretaresse/Zeist
Sociale Media Volg Praktijk 4 Welzijn op Sociale Media.